*tengeri só 15% hibiszkuszvirággal öko

Hibiscus sea salt ecologic

Ár:
790 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 32 g
Bruttó egységár: 24 688 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Tengeri só szárított, őrölt bio hibiszkuszvirággal (15%) keverve. Gyönyörű burgundivörös színű, kifejezetten illatos ínyenc sókreáció, leginkább utóízesítésre és díszítésre. Sós, savanykás, enyhén gyümölcsös-virágos tónussal.

De mi is a hibiszkusz? A mályva családhoz tartozó, trópusi/szubtrópusi virágzó növény, amelynek virágját használja a gasztronómia. A gyümölcsteák elterjedt adaléka, de más italokhoz is hozzáadják. Süteményekhez, desszertekhez, péksüteményekhez adagolják előszeretettel, nemcsak a színe miatt, hanem kellemesen savanykás, gyümölcsös íze miatt is.

 

Felhasználás

Különleges utóízesítő grillezett/BBQ/alufóliába csomagolt és grillen sütött halhoz, -tenger gyümölcseihez, -fehér húsokhoz, -steakhez, -zsenge zöldségekhez, -gyümölcsökhöz.

Isteni zöld- vagy paradicsomsalátára, olívaolajban megforgatott sült újburgonyára, egyszerű párolt rizsre, avokádókrémes vagy sajtkrémes pirítósra, lágytojásra, tükörtojásra, füstölt nyers lazacra, friss sajtfélékre (chevre, ricotta, tehéntúró, mozzarella, mascarpone), párolt spárgára, popcornra, sütés előtt kenyérlepényekre (pl. focaccia), sós krékerekre, joghurtra, sós lassira szórva.

Nagyon jó gyümölcsös sütemények/lepények, muffinok, cukormáz, kézműves bonbonok, fagyi, szorbé, puding, forró csoki tetején.

Zseniális „ízesítő” hideg gyümölcslevesekhez, édesebb friss gyümölcsökhöz (pl. körte, mangó, görögdinnye), gyümölcssalátákhoz.

Kiváló pohárszélek (koktél- és moktél, pl. Margarita, Martini; mezcal; tequila; hibiszkuszos üdítő, pl. agua de Jamaica), tálalás előtt tányérok díszítésére.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

tengeri só, bio hibiszkuszvirág 15%

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási hely: nem EU-mezőgazdaság

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!