Kókuszvirág cukor -original coco

Ár:
1.995 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 500 g
Bruttó egységár: 3 990 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség.

A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.

Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok édesítéséhez. Azokban  a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a jellegadó, mint bizonyos süteményeknél, például a dobos torta, ott garantáltan nagyszerű ízt biztosít.

Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy karob italhoz is kiválóan harmonizál. A fehér cukor természetes kiváltója lehet. A goffri, palacsinta, müzlik, távol keleti ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.

Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Előállításakor az egyszerű begyűjtési folyamat során a kókuszpálmán azt a virágbimbót, ami még nem nyílt meg, a helyi termelők megmetszik. Ebből folyik az a nektár, amit gyűjtenek. Majd az összegyűlt nektárt alacsony hőmérsékleten sűrítik, megőrzive így az értékes hatóanyagokat. A kókuszpálma virágából nő ki a kókuszdió. Annak minden értékes hatóanyaga és a növekedéséhez szükséges minen energia benne van ebben a nektrában. Ezt kapjuk meg koncentráltan a kókuszcukorban.

Olyan ez, mint a gabonák magjának csírája, mely hordozza az egész növény kibontakozásához szükséges értékes anyagokat és erőket.

Ráadásul a kókuszpálma esetében a későbbiekben, még ha kevesebb a kókusz termés, de ugyanúgy növekszik e virágokból, tehát azok a nyersanyagok, amiket a kókusz biztosít (kókuszdió, kókuszolaj, kókuszvaj, kókuszliszt, kókusztej, kókuszvíz) szintén megmaradnak.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

kókuszvirág cukor

 

Származási hely: Indonézia

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!