Aranyhomok selyemfénypor -fractal

Golden shine shimmering deco food colouring dust -fractal

Ár:
1.490 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 3 g
Bruttó egységár: 496 667 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Nagyon jó minőségű, púderszerű, selyemfényű, ehető, arany lüszter ételfestékpor. Szagtalan, íztelen. Gyöngyházas csillogást kölcsönöz a felületnek, amelyre ráfestik vagy rászórják.

A termék gluténmentes, HALAL tanúsítvánnyal rendelkezik, genetikailag módosított és allergén anyagot nem tartalmaz. Vegetáriánusok és vegánok számára is megfelelő.

 

Felhasználás

Használjuk száraz/nagyon enyhén nedves felület színezésére (pl. megdermedt csoki, marcipán, fondant, cukormáz), vagy cukordíszek, marcipánfigurák dekorálására (pl. csillagok, hold, nap, lánc, stb.). Különösen jól mutat esküvői vagy különleges alkalmakra készített tortákon. Száraz ecsettel vigyük fel a festéket.

Ha élénkebb színt szeretnénk, és kontúros ecsetvonásokra van szükség, hígítsuk alkohollal vagy valamilyen alkohol alapú kivonattal (pl. citrom kivonat), és úgy fessünk vele. Szórjuk muffinok, sütik, torták tetejére, keverjük royal icing-be.

Ugyan megfelelő fehércsokoládé, vajas krémek, ill. burkolómassza - fondant, marcipán, terülő cukormáz - anyagában való színezésére, de vegyük figyelembe, hogy nem teszi csillogóvá, csupán színezni fogja.

Színanyag tartalom: 0%

Megengedett legnagyobb arányú felhasználás:

  • Töltelék esetében: quantum satis
  • Díszítés, bevonat esetében: quantum satis

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

színezékek: E171, E172

Figyelmeztetés: A termék önmagában nem fogyasztható!

Nem étkezési célra az EU-ban!

 

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!

Származási ország: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!