Szecsuáni stir fry szósz csípős-fűszeres -lee kum kee

Sichuan style hot&spicy stir fry sauce -lee kum kee

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 360 g
Bruttó egységár: 7 083 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Bár stir fry szósznak hívják, töménysége miatt inkább fűszerpasztának tekinthető. Koncentrált és intenzív, tényleg óvatosan bánjunk vele! Egy 4 adagos stir fry-hoz elégséges 2 evőkanál szósz (vagy akár 1 is). MSG-, tartósítószer- és mesterséges színezékmentes. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így vegánok és vegetáriánusok is bátran használhatják

Ennek a zsibbasztóan csípős, szecsuáni stílusú, erjesztett szójababpasztás stir fry szósznak a legnagyobb meglepetése a fűszerezése, amit a szecsuáni konyha mala-nak hív, és amit tekinthetünk nyugodtan a szecsuáni, még pontosabban a chongqing konyha védjegyének is, annyira sajátságos.

A mala a chili és vörös szecsuáni bors kombinációja, amely attól olyan rendkívüli „házasság”, hogy a szokványos csípős fogalmát egészen más megvilágításba helyezi, nemcsak csípős, éles, forró a chilitől, hanem zsibbasztó és bizsergető is a szecsuáni borsnak köszönhetően. Az „avatatlanoknak" szokatlan ízélmény, de a csípős-rajongók számára roppant addiktív lehet.

Bár a malát használják fűszerként magában is, mégis gyakoribb, hogy valamilyen szószba kerül, amellyel aztán stir fry-okat, ragukat és leveseket ízesítenek.

 

Felhasználás

Kitűnő szecsuáni stílusú stir fry-okhoz, -tésztaételekhez. Nagyon jó hot pot-ok, mártogatók, marinádok ízesítésére. Önálló marinádként főleg olyan állati belsőségekhez érdemes használni, amelyek tipikus „illata” tompításra szorul, mint pl. a vese, pacal stb.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

sózott chili 24% (chili 80%, só), víz, fermentált szójababpaszta (víz, só, szójabab, búzaliszt), szójaszósz (víz, só, szójabab, búzaliszt), cukor, paradicsompaszta, őrölt szecsuáni bors 5%, szójaolaj, szárított chili 3%, erjesztett ecet, salottahagyma, módosított kukoricakeményítő, természetes ízesítő, szárított fokhagyma, só

 

Allergének

Szóját, búzát tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 531 kJ/127 kcal
Zsír: 5,3 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 13 g
- amelyből cukrok: 10 g
Fehérje: 3,6 g
Só: 10,1 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!