Földimogyorókrém 100% földimogyoró -mendula

Ár:
2.150 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 330 g
Bruttó egységár: 6 515 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Kiváló minőségű földimogyoróból készül, extrán krémes, és ami a legfontosabb: a földimogyorón kívül nincs benne semmi más. Se pálmazsír, se más növényi zsír, se cukor, se emulgeálószer, semmi!

Magas az energiatartalma, és  kiemelkedően magas a fehérjetartalma az olajos magok között - 100 g-jában 26 g fehérje található. Nem véletlenül szerepel a rendszeresen sportolók étrendjében is. Értékes összetevője továbbá a B-vitamin, az antioxidáns E-vitamin és a fitoszterol, amelynek gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak.

 

Felhasználás

Próbáld ki a Mendula adalékmentes földimogyorókrémet jó minőségű, kovászos kenyérre kenve, házi, alacsony cukortartalmú lekvárral megkenve, és máris kész a szuperfinom és egészséges, magas fehérjetartalmú reggelid!

De rakhatod smoothie-ba (a mi kedvencünk a banán-földimogyoró-joghurt/kókusztej kombó), zabkásába, süteménybe (pl. brownie-ba...), és a legelslegnagyobb kedvencünknek, a nyári grillpartik leggyakoribb főszereplőjének, az indonéz satay csirkenyársnak is elengedhetetlen hozzávalója.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

pörkölt földimogyorókrém

 

Allergének

Földimogyorót tartalmaz. Nyomokban más dióféléket is tartalmazhat.

 

Származási hely: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!