Kesudiókrém vaníliával -mendula

Ár:
2.850 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 180 g
Bruttó egységár: 15 833 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Kesudiókrém valódi vaníliával, prémium minőségű kesudióból.

Édesen krémes, vaníliás íz, hozzáadott cukor és édesítőszerek nélkül? Kesudiókrém termékünk tökéletes harmóniában tartalmazza az enyhén pörkölt kesudió édeskés aromáját és a vanília finom fűszerességét. Készítésekor a válogatott minőségű kesudiót hozzáadott zsiradék nélkül pirítjuk, majd selymes vajjá őröljük, és ízesítjük. Semmilyen más adalékanyagot, pálmazsírt, cukrot, vagy emulgeálószert nem adunk hozzá, ahogyan azt már egyéb termékeinknél is megszokhattátok. 

A Mendula Kesudiókrém többféle diéta esetén is nyugodtan fogyasztható, cukor-, glutén- és laktózmentes termék. A vegán, paleo, ketogén desszertek közkedvelt alapanyaga. Szinte az összes szükséges ásványi anyagot tartalmazza, ezen belül nagyobb mennyiségben káliumot, kálciumot, magnéziumot, vasat és cinket. Vitamintartalma szintén jelentős, az összes B vitamin megtalálható benne, emellett K vitamin tartalma is kiemelkedő, amely a kalciummal együtt csontjaink egészségéért felel. 
Magas zsírtartalma ellenére zsírsavai és rosttartalma támogatja a fogyást, hosszú ideig teltségérzetet biztosít. 

 

Felhasználás

Nemcsak a vegán konyha nélkülözhetetlen alapanyaga.

Használhatod a mindennapokban, akár sportoláshoz keresel plusz energiaforrást, akár gyermekeidnek készítesz finom snacket a közös játék után. De ha csak kényeztető desszertre vágysz, akkor sem tudsz vele mellényúlni, ráadásul a vanília hangulatjavító és csökkenti a stresszt, ezért többszörösen jól jöhet egy hosszú nap után néhány kanálnyi krém.

Semlegesebb íze miatt kicsit kevésbé karakteres, mint a többi magkrém, így kiválóan illeszkedik bármilyen gyümölcshöz. Nagyon jó smoothie-ba, nyers sütikbe, kásákba. Ha krémesre turmixolod fagyasztott banánnal, és ízlés szerint fagyasztott gyümölcsökkel, esetleg kakóval, nagyon finom jégkrémet tudsz belőle készíteni pillanatok alatt. ha pedig klasszikus gyerekkori ízekre vágysz új köntösben, próbáld ki nyári gyümölcslevesbe keverve, vagy vaníliás túrókrémként, palacsinta töltelékként is. 

Bármilyen gyümölcskenyérhez és kekszhez is passzol.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

kesudió, vaníliapor (<1%)

 

Allergének

Kesudiót tartalmaz. Nyomokban más dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat.

 

Származási hely: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A kiválasztott termék a kosárba került!