Mandulakrém 100% mandula -mendula

Ár:
2.850 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 180 g
Bruttó egységár: 15 833 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Enyhén pörkölt mandulából készített krém, még finomabb, még intenzívebb ízzel. A többi Mendula magkrémez hasonlóan ez a termék is  hozzáadott zsiradék nélkül - szárazon - pirítva készül,  és krémmé őrlése során sem adnak hozzá semmilyen adalékanyagot - se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsiradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr mandula van benne, semmi más :)

A mandula az egyik legegészségesebb az olajos magvak közül, több E vitamint, riboflavint, niacint, kalciumot és rostot tartalmaz, mint bármely más diófajta. Kiváló magnézium forrás, emellett gazdag esszenciális, többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban.

 

Felhasználás

A földimogyoró mellett talán mandulakrém az a magkrém, amelyhez a legjobban illik a kenyér&gyümölcs párosítás (a peanut butter&jelly szendvics mintájára), így ha valaki inkább az édeset szereti reggelire, de kerüli a cukrot és/vagy nem akar hirtelen vércukorszint-ingadozást délelőtt, a mi tuti tippünk a teljes kiőrlésű rozskenyér pirítva, natúr mandulakrémmel megkenve, és némi gyümölccsel (pl. alma-vagy körteszeletek, málna, esetleg banán) megpakolva.

A mandulakrém emellett mindenféle sütikbe felhasználható zsiradék (és részben a liszt) helyettesítésére, de krémesebb lesz tőle a smoothie, laktatóbb a zabkása, és még délután nasinak is kiváló egy kis gyümölcsöt belemártogatva. (A mi titkos nasi tippünk: datolya megtöltve mandulakrémmel, olvasztott étcsokiba mártva. Gasztroajándéknak is szuper!!)

Ha a thai konyhát kedveled, próbáld ki gyömbérrel, fokhagymával, lime-lével és pár csepp szójaszósszal és mézzel megbolondítva; bármilyen zöldséget új dimenzióba emel ez az öntet. Ha levesrajongó vagy, kóstold meg, mennyivel lágyabb lesz egy sütőtök-, vagy répakrémleves a mandulavajtól. Íze ugyanúgy illik az indiai currykhez és mártásokhoz, mint akár a közel-keleti ételekhez, vagy egy rendhagyó paradicsomos tésztaszószhoz. Ha pedig gyors energiabombára vágysz, próbáld ki az edzés utáni kedvenc smoothie-d alapanyagaként, vagy kiránduláshoz, bringatúrára készíts magadnak nyers energiaszeletet aszalt gyümölcsökből, magvakból, és mandulakrémből. A gyerekek is imádják a mandulavajjal készült reggeliket, tízóraikat, házi kekszeket, amelyek egészséges alternatívát nyújtanak a cukorral, adalékanyaggal készült bolti termékek helyett.     

A Mendula Mandulakrémet számtalan diétába beillesztheted, glutén- és laktózmentes, vegán termék. A paleo, ketogén, nyers vegán receptek nélkülözhetetlen alapanyaga. Sportolók számára biztosítja a minőségi fehérjebevitelt, magas antioxidáns tartalma pedig segíti a gyorsabb regenerálódást edzés után.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

mandula

 

Allergének

Mandulát tartalmaz. Nyomokban más dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat.

 

Származási hely: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!