Mogyorókrém 100% törökmogyoró -mendula

Ár:
2.850 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 180 g
Bruttó egységár: 15 833 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

100% törökmogyorókrém, adalékanyagok nélkül, prémium minőségű törökmogyoróból. Magas mogyoróolaj tartalmú, elképesztő finom, telt ízű törökmogyorószemekből készült ez a natúr, adalékanyagmentes mogyorókrém.

A mogyoró bővelkedik többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban.

Jelentős mennyiségű C-, B1- és B2, és E vitamint tartalmaz, emellett számtalan értékes ásványi anyag található benne. Kálcium, kálium, magnézium, vas, mangán, cink, szelén és réztartalma remek energiaforrássá teszi, fokozza a koncentrálóképességet. Triptofán tartalma növeli a szerotoninszintet.    
Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően kiváló fogyókúrás nassolnivaló, hosszú ideig teltségérzetet biztosít.

 

Felhasználás

Tekints erre a termékre úgy, mint egy fehér vászonra: készítsd el belőle a saját ízlésednek megfelelő kakaós mogyorókrémedet, készíts belőle intenzíven mogyorós ízű süteményt vagy kekszet, dobd fel vele a zabkásádat, vagy próbálj ki vele egy laktató, mély ízű fahéjas-mogyorós smoothie-t banánnal

Önmagában is tökéletes szendvicsfeltét, de új dimenziókba emelhetik az olyan kiegészítők, mint az étcsokiforgács, vagy a hajszálvékonyra gyalult alma- és szárzeller szeletek.

Ízesíthetsz vele házi bonbonokat, nyers vegán édességeket is. Készíthetsz belőle vendégváró mártogatós krémet ropogós zöldséghasábokkal, vagy egy afrikai ihletésű édesburgonya ragut, hagymával, fokhagymával, római köménnyel, fahéjjal és füstölt paprikával fűszerezve, pirított mogyoródarabokkal összefőzve.

Néhány kanálnyi mogyoróvajat összekeverhetsz egy kis olvasztott étcsokoládéval, ilyen módon az édes bűnbeesés is a lehető legegészségesebb.

Süss gyermekeiddel közösen banános-mogyorókrémes muffint, vagy csokis brownie-t, és garantáltan jó hangulatban fog telni a legszürkébb, esős szombat délután is!

A Mendula Törökmogyorókrémet többféle diéta esetén is nyugodtan fogyaszthatod, glutén- és laktózmentes, vegán termék. A paleo, ketogén, nyers vegán receptek, főként desszertek kiváló alapanyaga.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

törökmogyoró

 

Allergének

Törökmogyorót tartalmaz. Nyomokban más dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat.

 

Származási hely: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!