Mangó-eper rooibos tea szálas

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 50 g
Bruttó egységár: 22 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A népszerű dél-afrikai bokor puha lágyságához tökéletesen illeszkedik a napon érlelt mangó és az édes eper lédús frissessége, a pont megfelelő mennyiségű citromfű pedig tökéletesen lekerekíti az egészet. És hogy a vizuális élmény se maradjon el: mindkét gyümölcs egységben izzik a napfényes körömvirággal. Győződj meg róla te is!

 

Elkészítési javaslat

1 liter teához 4 - 5 teáskanál teafüvet áztassunk 8 - 10 percig 100ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

rooibos tea, citromfű, természetes aroma, fagyasztva szárított mangókockák, fagyasztva szárított eperdarabok, körömvirágszirom

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonafélét, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Dél-Afrika

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!