Chilis édes ananász szósz -thai dancer

Sweet pineapple&chilli sauce -thai dancer

Ár:
1.389 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 150 g
Bruttó egységár: 9 260 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Thai stílusú, édes-csípős, nagyon enyhén savanykás mártogató szósz és dresszing ananászdarabokkal, egy egzotikusabb alternatíva a megszokott thai édes chiliszószra.

Halal termék. Glutén- és MSG-mentes, nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket.

 

Felhasználás

Használjuk mártogató szószként - főként bő olajban sült - előételekhez, mint pl. tavaszi tekercs (poh pia tod), tojásos tekercs, sült wonton, tempurában sült zöldségek, kókuszos garnéla (kókuszos panko morzsába forgatott, bő olajban sült garnéla), még akár pakora (csicseriborsólisztes bundában sült indiai előétel) is, vagy kínáljuk grillezett/sült húsokhoz, -tenger gyümölcseihez, -zöldségekhez.

Forgassunk bele ropogósra sült csirkeszárnyakat, vagy locsoljuk bébirépára, sütőtökre, édeskrumplira, és így toljuk be a sütőbe. Próbáljuk ki dresszingként friss zöldség- vagy akár gyümölcssalátára, marináljunk benne grillezésre szánt húsokat.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

ananász 35%, víz, cukor, piros chili 3%, fokhagyma, módosított tápiókakeményítő, petrezselyem, só, anti-oxidáns E300, savanyúságot szabályozó E260, emulgeáló E415, élesztőkivonat

 

Tápanyag-összetétel 100 ml termékben

Átlagos tápérték 100 ml termékben
Energia: 654 kJ/154 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 38 g
- amelyből cukrok: 34 g
Rost: 0,5 g
Fehérje: 0 g
Só: 1,6 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Thaiföld

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!