*fokhagyma-chili olajban -pearl river bridge

Garlic chilli infused oil -pearl river bridge

Ár:
2.350 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 280 g
Bruttó egységár: 8 393 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Nagyon hasonlít a Mogyoró chiliolajban Laoganma-féle termékhez, ami extra benne, hogy fokhagymát is tartalmaz. A délnyugat-kínai Guizhou konyha klasszikus chiliolajának, a youlajiao-nak (ropogósra pirított chilipehely chiliolajban) egyféle változata.

2 az 1-ben chilipaszta és chiliolaj: szárított Guizhou chilipehely (26%), földimogyoró keverékéből készített, szecsuáni borssal és fokhagymával fűszerezett sűrű, darabos, ropogós massza, repceolaj alapon. A szecsuáni bors-chili kombinációja szinte védjegyévé vált a szecsuáni és Guizhou konyhának. Nagyon szokatlan csípősséget hoz ez a két fűszer együtt: az éles, csípős, égető chili a szecsuáni bors okozta sajátos zsibbasztó, bizsergető érzettel egészül ki, amit a kínai konyha mala-nak hív.

Multifunkcionális, sokrétű, használható ízesítőként, toppingként és mártogatóként, elsősorban a kínai konyha ételeihez, valójában pedig szinte bármihez. Kísérletezzünk vele! Tömény és csípős, úgyhogy csak óvatosan!

 

Felhasználás

Szinte bármihez isteni, de természetesen elsősorban a Guizhou konyha ételeihez érdemes társítani. A szecsuáni fogásokkal is ütős párost alkot, ami nem csoda, hiszen a Guizhou és a szecsuáni konyha sok közös vonással rendelkezik.

Zseniális topping guizhou-i ételekre, mint pl. rizs tofu, hideg rizstészta, sült rizs. Használható szecsuáni stílusú stir-fry-okhoz, szecsuáni tésztás ételekhez (pl. dan dan tészta, földimogyorós tészta), szecsuáni bang bang csirkéhez, ma po tofuhoz; szószok, mártások, öntetek ízesítésére.

Kitűnő asztali ízesítő ramenhez vagy ázsiai tésztás levesekhez. Nagyon jó alap csípős mártogató szószokhoz, amit akár tavaszi- vagy nyári tekercs, különféle kínai dumplingok (pl. wonton, jiaozi stb.), baozi (egyfajta kínai töltött, gőzölt zsemle), japán tempura (garnéla, zöldség), bő olajban sült előételek mellé kínálhatunk.

Rálocsolható kis mennyiségben sima párolt rizsre, tojásrántottára, sült tofura, sütőben sült édesburgonyára, grillezett tenger gyümölcseire, krémlevesekre (sárgarépa, zeller, paszternák, sütőtök, cukkini stb.) stb.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

repceolaj, chili 26%, földimogyoró 5%, fokhagyma 5%, MSG, só, cukor, szecsuáni bors

 

Allergének

Földimogyorót tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 3049 kJ/740 kcal
Zsír: 77 g
- amelyből telített zsírsavak: 5,4 g
Szénhidrát: 4,2 g
- amelyből cukrok: 2,6 g
Fehérje: 8,2 g
Só: 2,0 g

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten tartandó, óvjuk a közvetlen napsugárzástól. Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!